Eszti oldala
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Napszak
     
Kereső
     
Névnap
     

Sztárok,zene
     
Sztárfotók
     
Rádió
     

Hasznos dolgok
     

 

Animációs képek
     
Napi horoszkóp
     

1-2 jó dolog :)
     
Törvények
     

Itt megtalálsz

e-mail: chestytsaj@freemail.hu

msn: eszti-312@freemail.hu

telefon: 06/30....... :)

     
Képek
     
Versek
     

Mit jelent az

Internet címek előtt

a 3 w?

-Wárni, wárni, wárni.

     
Szerelmes oldalak
     
Bannercsere
     
E-mail nekem!

     
Online rádióállomások
 Online rádióadás
 
            
     

 

"A szerelem az élet. Ha elmulasztod a szerelmet, elmulasztod az életet."

Háttérképek
     
Kérsz 1 kávét? :)

Igyál 1 kávét!Katt ide!

1.Bedobod a pénzt.

 2.Kiválasztod mit akarsz inni.

3.Kiveszed a kész italt!

4.És magad felé huzod az egeret (italt)

5.És megvárod a poént!

6.nevess!

     
Webstyle produced NavBar hitetlenhomepage
Vicces
     
Macik :)
     
--==Csajos oldalak==--
     
Szavazások
     
Társalgó
     

Mit szeretnél látni az oldalon?
Zene
Képek
Hírek
Filmekről szóló anyagok
Hátterek
Egyéb-> ezt a fórumba beírhatod
Rólam infókat
Versek

     
- Miért megbízhatóbb a Linux, mint a Windows? - Mert befagyott ablakot már mindannyian láttunk, de megfagyott pingvint.....
Magalenha
     
Folytassam?
Folytassam a szerkesztést?:D

Naná
Még csak az kéne :D
Ez nem neked való
Még szép :D
Folytasd
Tőlem
Ahogy akarod
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
1
     
scr2
Tartalom
     
scr2
Tartalom
     
♥Szerelmes

Ha a puszik esőcseppek, akkor én egy tengert küldök. Ha az ölelések falevelek, akkor egy erdőt küldök. És ha a szeretet örök, akkor én az örökkévalóságot küldöm neked!

Szeretlek, Imádlak, Ágyamba kívánlak, ha nem jössz magadtól magammal cibállak!

 A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbevágó, de csak egy valami van ami igazán részeggé tesz: TE!!!

Nem azért szeretlek téged, mert szép vagy, hanem azért látlak szépnek, mert szeretlek!

Azt tanultam, hogy egy nap 24 óra, egy óra 60 perc, de azt nem tudtam, hogy egy perc nélküled maga az örökkévalóság.

Most nem betűkkel, hanem számokkal írom le, hogy mit érzek irántad: 793738535

Szeretlek, nem titkolom, de bevallani nem tudom! Ha rám nézel, ha beszélsz velem, ha nevetsz, ha sírsz, egyet tudnod kell: TE VAGY AZ ÉLETEM!

Úgy szeretném elmondani, hogy szeretlek téged, eszembe vagy bárhova nézek. Úgy szeretnék szemedbe mélyen belenézni és mondani: nélküled nem érdemes élni!!!! SZERETLEK!!!!!

Egy tanács ... vigyázz magadra. Egy kérés ... ne változz meg. Egy kívánság ... ne felejts el. Egy hazugság ... nem szeretlek. És egy igazság ... borzasztóan hiányzol!!

Mióta ismerlek sok csillag szebben ragyog! Látod, ők is tudják, hogy veled boldog vagyok!!!

Van egy bűnöm, nem nagy vétek, két szó az egész: SZERETLEK TÉGED!

Fáj a lét, a létezés. A lefekvés, az ébredés. Fáj a múlt, fáj a jelen, mindez azért, mert nem vagy velem!

Add nekem az álmod, mely lelkedben él, add nekem a szerelmed, mely szívedben él! Add nekem magadat, testedet, lelkedet és én ÖRÖKKÖN-ÖRÖKKÉ SZERETLEK!

Távol Tőled szomorú az élet, Szívem azt dobogja látni szeretnélek. Ezzel a pár sorral azt üzenem néked, Nem élhetek úgy, hogy ne lássalak Téged!

Kell a föld, hogy legyen élet, kell a nap, hogy legyenek fények, kell a határ, hogy ne legyen végtelen. Ezek nélkül még elvagyok, de Te kellesz, nélküled meghalok.

Azt tudom, hogy Te tudod, hogy szeretlek, azt akarom, hogy tudjad, hogy én tudom, hogy Te szeretsz!

Pici házban pici nyuszi pici szádra pici puszi pici szavak pici számból pici szívem érted lángol.

Írok valakinek, aki nem is várja annak, aki könnyes arcom álmában sem látja. Írok valakinek remegve és félve, jól tudom nem várja, mert nem jutok eszébe.

Mit tegyek te barna fiú, mit tegyek, hogy szeress? Lesz még talán olyan idő, hogy büszke szíved önmagától felkeres!

 Várom a napot, mikor megtörik az átok, várom a napot, mikor nem leszel már álom. Várom a napot, hogy megöleljelek, S füledbe súgjam, mennyire SZERETLEK!

Eddig sohasem éreztem, amit most érzek, Sohasem féltem, hogy mi lesz, ha mégsem kellek. Most félek! Most akarom, hogy kelljek!

 Akkor a legelviselhetetlenebb valakinek a hiánya, mikor mellettünk ül, és tudjuk, hogy sohasem lehet a miénk.

Te légy a tűz, Te légy a kárhozat, Te légy a szerelem egymagad. Te légy a boldogság, Te légy a végzetem, Te légy az álmom, Te légy az életem!!!

Te a világban eddig csak egy valaki voltál, de valakinek te lettél az egész világ..

Lehetek én bárhol, szívem erősen lángol! Ez a szív Hozzád menne, örökké Veled lenne! Segíts, hogy így legyen, hogy szívem szíved legyen!

 Keresek egy tökéletes párnát! Azt hiszem a tiéd mellett van!

Úgy szeretném elmondani, hogy szeretlek téged, eszembe vagy bárhová nézek. Úgy szeretnék szemedbe mélyen belenézni és mondani: nélküled nem érdemes élni!!! Szeretlek!!!

Reggel nem tudok enni, mert SZERETLEK Délben nem tudok enni, mert SZERETLEK Este nem tudok enni, mert SZERETLEK Éjszaka nem tudok aludni, mert éhes vagyok!

 Ha porba írunk valamit, elfújja a szél, ha szívünkbe írjuk örökké él. Én szívembe véstem egy szót s egy nevet, a szó szeretlek, a név a Tied

Ne higgy a fiúnak, ha Rád nevet, ne higgy, ha esküvel mondja, hogy szeret, ne higgy még akkor sem, ha könnyeket ejt, mert a fiú nehezen sír, de könnyen felejt!

Amíg szeretsz addig élek, kérlek szeress, mert meghalni félek! Próbáltalak már levegőnek nézni, de rájöttem nem tudok levegő nélkül élni!!

Ha a puszik esőcseppek, én egy tengert küldök. Ha az ölelések falevelek, akkor egy erdőt küldök. És ha a szeretet örök, akkor én az örökkévalóságot küldöm Neked!

Amióta megláttalak, nem tudok nyugodni, a Te két szép szemed, nem tudom feledni. Úgy vágyom utánad, elepeszt a bánat, ha egyszer elhagynál, meghalnék utánad!

5 szót üzenek vésd jól eszedbe: SZERETLEK, IMÁDLAK LÉGY ENYÉM ÖRÖKRE.

Ne sírj, ha az élet fáj, vagy a bánat a szívedbe váj, ne sírj érnek csalódások és elfoszlanak egykori gyönyörű álmok.

Te csak valaki vagy a Világon, de valakinek Te vagy a Világ!

Nincs reménytelen szerelem, mert aki szerelmes az örökké reménykedik

Mosolyog a felhő, mosolyog az ég is, hogyha lefeküdnénk mosolyognék én is!

Ne csalj meg senkit, gondolj magadra, hisz neked is fájna ha valaki megcsalna.

Vad álmok, kósza ábrándok, való élet, szenvedély. Ez az, mi éltet, amiért élek. Te vagy az álmom, minden ábrándom. Te vagy számomra az élet, s a szenvedély, ami éltet...

Mi is az a szerelem? Te jelented ezt nekem. Kifejezni nem tudom, csak annyit ha nem vagy mellettem fáj mindenem, SZERETLEK mindörökre.

Égszínkék szemedtől testem elgyengül, szívem meg ver veszettül!

Gyönyörű álmot láttam az éjjel, a csillag szeretkezett a holdfénnyel. De aztán rájöttem nem álom, ez tény...én voltam a csillag Te voltál a fény!

Üres az ágy, és nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend és hallgat az élet, rám tör az érzés: SZERETLEK TÉGED!

Édes gyümölcs a szerelem, vak és édes... és ezt Te jelented nékem, még ha kétes. Én tudom miként szeretlek, s Te is érezd: soha többé nem eresztelek kezemből Téged!

Bársonyos reggel köszöntsön téged, de gyönyörű álmod ne érjen véget. A nap simogasson, mint ha ott lennék nálad, mintha én simogatnám gyengéden a vállad.

A SZERELEM olyan szép szó, csak keresd, hisz oly jó. Ezt az érzést amit csak akkor érzel, nem kérdés, csak akkor érted, ha már átélted!

Nem élet az életem, ha nemi életem nem Veled élhetem!!!

Ha az élet rögös útját járod és keresni vágyol egy hű barátot, ne keress olyat ki hízeleg, az fog becsapni tégedet. Keress olyat ki félrevonultan húzza meg magát és meglásd ő lesz számodra a legjobb barát!

Minden múlandó e Földön, minden elvész valaha, csak a szerelem szava suttogja soha, soha....

Ezt az smst küldd el annak, akit szeretsz, akit gyűlölsz, akit kedvelsz, és annak akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj el, hogy Te miért kaptad!!!

 Amikor meglátlak remegni kezd a lábom, elcsuklik a hangom és elfelejtem minden gondolatomat. Szerintem ez a szerelem de ezt így soha nem fogom tudni elmondani Neked, a fenti okok miatt.

Te vagy az első kinek hinni tudtam. Te vagy az első kinek nem hazudtam. Te vagy az első kit szívből szeretek. Te vagy az kit sohasem feledek!

Valaki egyszer azt mondta: Ha valakit igazán szeretsz engedd el! HA visszajön hozzád örökre a tied marad. De ha nem akkor soha nem is volt igazán a tiéd!

Olyan csend van nélküled, hogy szinte hallani amit még utoljára akartál mondani

Fontos üzenetem van a számodra: Amikor írom rád gondolok, amikor küldöm rád gondolok, amikor megkapod rád gondolok és most is rád gondolok!!!

Mi az: felforrósodik a levegő, kikapcsol az agy, dobogni kezd a szív, eláll a lélegzet és akivel ez történik sms-t küldd neked?

 Én jó vagyok, ha van miért, én hű vagyok ha van kiért, és szeretek ha kellemes, én szenvedek ha érdemes!

Gondolj rám ha leszáll az est gondolj rám ha szíved szerelmes, engem is téged is meggyötört az élet, de én ma is szeretlek s nem feledlek téged!!!

Szeretlek, míg a nap a holddal frigyre lép halnak!

 Ne higgy annak, ki feléd nevet, két esküvel mondja, hogy szeret. Annak se ki könnyet ejt, mert ki könnyet ejt, könnyen felejt. Ki szemedbe néz némán, az szeret csak igazán!

A SZERELEM olyan szép szó, csak keresd, hisz oly jó. Ezt az érzést, amit csak akkor érzel, nem kérdés, csak akkor érted, ha már átélted!

 Sosem tudtam eddig milyen szép az élet! Mióta ismerlek, csak azóta élek. Szívem szíveddel lágyan összedobban, Szeretlek napról-napra jobban!!!

Ameddig te szeretsz, én addig élek. Szeress mindig, mert meghalni félek.

Eljött hát a holnap, s Te nem vagy itt nekem! Pedig azt hittem, mindig itt leszel Velem! Vajon mi történt, hogy csak így eltűntél, elmentél, s még csak egy SMS-T sem küldtél!

Boldogság nélkül nem tudnék élni Nélküled Kicsim nem tudnék remélni Nem lesznek többé valótlan álmaink Valóra válnak közös szép vágyaink!

Elmondani oly nehéz, hogy miért Szeretlek Téged én, de lelkem meleg, szívem nevet, ha végig simít két szép szemed!!!!!

Ó kedvesem! Valentin napján úgy érzem, nem tudok nélküled élni! Mindig simogatod a nyakamat, és melegséggel töltöd el kihűlt testemet! Szeretlek téged, drága sál!

Ha szeretsz, csak egyet szeress, kit gondolod hogy tiéd lehet, mert megszeretni valakit egy perc is elég, de elfeledni egy élet is kevés!!!

Érzem ahogy a forró könny égeti arcomat, érzem ahogy lágyan simogatsz. Érzem hogy néha itt vagy velem de bárcsak örökké fognád a két kezem!

Minden perc attól volt szép hogy ami köztünk történt. Szabadon és könnyen ment még!

Szeretnék könnycsepp lenni, szemeidben megszületni, végigfolyni arcodon és meghalni az ajkadon!

Szeretnélek, mert szeretlek, szeretnélek szabadon szeretni, szeretném, ha szeretnél -még ha Te nem is szereted, hogy SZERETLEK!

Szeretnék, Szeretni, Szerelmet, Szerezni, Szerelmes, Szívedbe, Szerelmes, Szívemet, Szegezni, Szólj, Szám, Szívem, Szép, Szerelmes, Szívedet, Szeretni, Szabad-e?

Szemed csillogása, mosolyod ragyogása, szívemben az örök boldogság forrása. Forró szellő suhan keresztül testemen s suttogja, hogy Te vagy az EGYETLEN!!!!!

Gondolatom körülötted kering minden nap vajon mikor láthatlak? Ha most ott lennék veled elringatnálak, s ha már alszol füledbe súgnám: KÍVÁNLAK!

Szeretnék jó éjszakát kívánni, Kedvesemnek szép álmokat ádni. Remélem édes lesz az álma, s napsugár ragyogjon reggel reája.

Nem tudom leszünk-e egymásé, de az érzés mit adsz nekem, Bent marad a szívemben, mintha itt lennél mellettem!

Keresek egy tökéletes párnát! Azt hiszem a tiéd mellett van!

Arra vár a szívem ki engem becsapott ki meleg szívemből kőszívet faragott!!!

Fáj az emlék, mégis öröm, álmaimban minden percem veled töltöm! Nem tudlak és nem is foglak elfeledni, kár, hogy így kellett megtanulnom SZERETNI

Kell a föld, hogy legyen élet, kell a nap, hogy legyenek fények, kell a határ, hogy ne legyen végtelen, s kellesz te, hogy boldog legyen az életem.

Szeretném, ha szeretnél, ha néha meg-megölelnél, s ha megfognád a két kezem, boldog lenne életem!

Boldogságod szirmot bontson, örökké csak virágozzon, szerelmesed hozzád bújjon, forró szíved megborzongjon, Te vagy kit mindig imádok, Boldog Bálint-napot kívánok!!

Csendes éjszakán elkerül az álom, mindig rád gondolok, és hozzád vágyom. Gondold azt, hogy ott vagyok veled, és nézem a két szép szemed, hallgatom a lélegzeted. A füledbe súgom, hogy nagyon jó veled!

 Ki az? O- Betűvel kezdődik és borzasztóan szeret? Ó hát az én vagyok!

Te légy a tűz, Te légy a kárhozat, Te légy a szerelem egymagad. Te légy a boldogság, Te légy a végzetem, Te légy az álmom, Te légy az életem!!!

 Őszi éjjel álmod csodaszépet, álmodd, hogy megcsókol egy szőke srác Téged! Átölel karjával és azt súgja Néked: Ugye nem haragszol, hogy SZERETLEK TÉGED?

Valaki egyszer azt mondta: ha valakit igazán szeretsz, engedd el. Ha visszajön hozzád, örökre a tied marad. De ha nem, akkor soha nem is volt igazán a tiéd!

Mindenről te jutsz eszembe, rólad minden eszembe jut, minden rólad jut eszembe, mindenről eszembe jutsz, mindenről te jutsz eszembe!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

Szeress úgy, ahogyan én szeretlek téged. Szeretkezz velem annyiszor, ahányszor kérlek. Olvaszd ki a szívemet a jégből, sose lesz elegem a tőled kapott kéjből!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

Ha homokba írom a neved elfújja a szél. De ha kősziklába vájom ott örökke megtalálom! Ha egyszer leírom a nevet a szót akkor a szó "SZERETLEK" a név pedig a tied!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

Szeretnék nevetni, szívből ölelni, pici szádra csókokat lehelni. Minden reggel melletted ébredni, s édes csókokkal Téged kelteni. ▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

A szüleid biztosan tolvaj űrhajósok voltak, akik leloptak két csillagot az égről és odaadták neked, hogy ezek ragyogjanak a szemedből mikor rám nézel! ▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

Elvitted tőlem a napot, a holdat & minden csillagot. Többé szivárványt sem láthatok, nem mámorítanak illatok. Nélkülük még elvagyok, de nélküled én meghalok

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

Ne higgy annak ki rád nevet s esküszóval, mondja, hogy szeret. Ki szenvedve néz rád némán, s tisztán az szeret téged igazán..

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

Szeretnék könnycsepp lenni, szemedben megszületni. Lefolyni lassan arcodon, elégni forró ajkadon. Van 1 bűnöm mely, fáj és éget, pedig csak 2 szó: SZERETLEK TÉGED!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

Önnek egy jó éjt puszis üzenete érkezett. Kérjük, hogy a CzUpPanás után, azonnal hunyja le a szemét, és álmodjon az üzenet küldőjével. CzUpP!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

Este,ha kigyulnak a csillagok,ugy fáj,hogy te ott én itt vagyok.Felsir bennem a hozzád szóló vágy,s rólad álmodom át az éjszakát!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Bársonyos reggel köszöntsön téged,gyönyörű álmod még ne érjen véget.A nap simogasson,mintha én kennék ott,mintha én simogatnám gyengéden a vállad!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

Cukor ment a szemedbe, vagy tényleg ilyen édesen nézel ki?

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Van, aki könnyen kapja meg azt akit szeret, van aki sír és szenved. Van aki könnyek nélkül tud feledni, s van aki meghal mert igazán tud szeretni.

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Alig jöttél máris itthagysz engemet elmész s elviszed magaddal a szívemet. Elviszed s mégis itthagyod, had dobogja szüntelen: MEGHALOK!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Nem kell csillag az égről Korty az életvizéből Nem kell, hogy megvédj Mindentől amitől félek Csak szeress Erre kérlek!!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Ha könnyes a szemed és valami faj, jussak eszedbe én gondolok Rád. Ha úgy érzed, már senki sem szeret, nyugodj meg Kedves, én ott leszek Veled!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

Torta recept: 1/2 óra csók, 5 dkg simogatás, 5 dkg szerelem, 1 banán 2 tojás, 15 perc kevergetés, 1 sóhaj, 1 csepp tejszínhab!!! Na, megcsináljuk??

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Van 25 másodperced, hogy írj nekem!! Ebből már 15 letelt, és ha nem ér ide 10 másodpercen belül, amiböl már 8 letelt, lógsz 100 puszival!!!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Gyakoroljunk matekot? Összeadhatnánk téged+engem, ruháinkat levonhatnánk, és utánna sokszorozódhatnánk.

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett. Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Gyönyörű szemedbe kedvesem csodálatos csilingelő csengők csilingelnek csendesen.Látni nem lehet talán hallani sem.Csak az látja és halja ki úgy szeret mint és Kedvesem.

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Szép volt a sorstol,hogy utamba ejtett,hogy minden édes csókot a számon felejtett.Már csak akkor tenne igazán szépet,ha mind örökre nekem adna Téged!!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Szeress szívből, mint a patak, mely magas hegyek csillagaiból fakad. S ha szerelmed hű, igaz, s tiszta, cserébe mély szerelmet kapsz vissza!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Mikor megszülettél esett ez eső. De én tudom, hogy Isten sírt, mert elvesztette legszebb angyalát..

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Küldtem hozzád egy angyalt, hogy vigyázzon rád, de visszajött, mert az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

Amikor boldog vagyok igazán és ott mosolyogsz előttem, ne szólalj meg, ne sírj, csak borulj a vállamra és ölelj erősen!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Csöndes éjszakán elkerül az álom, minden érzésemmel te utánnad vágyom. Ha a bánat a szívedre nehezül, gondolj rám, s nem leszel egyedül.

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Gyönyörű álmot láttam az éjjel.Egy csillag szeretkezett a holdfénnyel.De felébredtem és rájöttem ez tény Te vagy a csillag én pedig a holdfény.

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Pici erdőben pici nyuszi, pici szádra pici puszi! Egy bűnöm van, nem nagy vétek, két szó az egész: SZERETLEK TÉGED!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Gyűrött az ágy, s nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend, és hallgat az élet, rám tör egy érzés: HIÁNYZOL ÉDES! 

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Kell a Föld, hogy legyen élet, kell a Nap, hogy legyenek fények, Kell a határ, hogy ne legyen végtelen, s kellesz te, hogy boldog legyen az életem!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Ne sírj, ha gyötör a bánat, csak kinevetnek, ha sírni látnak. A Te fájó szíved nem lesz attól könnyebb, és nagyon kevés ember érdemli a könnyet!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Cukor? Nem! Csoki? Nem! hmm... Méz! Nem, az sem. A fenébe, nem jut eszembe semmi, ami nálad édesebb lenne!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Szeretlek, mert ilyen vagy, szeretlek, mert enyém vagy, szeretlek, mert társam vagy, szeretlek, mert szeretlek!!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

V-tech volt veled összejönni, de nem szabad sírni, ha fáj. Ha mégis visszahúz a szíved, akkor vétkezz velem éjfél után!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Halkan kopog az eső az ablakon, bár lenne minden cseppje csókod az ajkamon, dörög, s villámlik, háborog az ég, nem tudom, meddig bírom nélküled még!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

A rózsa csak egyszer nyílik És elhervad azután. Szeretni csak egyet lehet, Tiszta szívből, IGAZÁN!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait, valaki szemében miattad könny ragyog, s hidd el, ez a valaki én vagyok.

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Könnyes szemmel a hívásod várom, a fájdalom ajtaját magamra zárom. Bújtass el, hisz egyedül fázom, s lelkedben szeress, ha néha hiányzom!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

A Földön a legszebb virág a szerelem, csak kár hogy a szakadék szélén terem!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Amikor este felnézel a csillagos égre, gondolj egy lány szerelmes szívére!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

Minden kincsemet néked adnám, ha volna, de egyetlen kincsem te vagy, és téged soha senkinek nem adnálak oda!

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ 

     
Leopárd

 

Sziasztok!

Ha valami kérésetek vagy kérdésetek van

az oldallal kapcsolatosan,

vagy rólam érdeklődtök írjatok ide és ne a chatbe mert azt nem biztos hogy elolvasom!

(katt a képre)

     
Számláló
Indulás: 2004-12-05
     
Naptár
2024. Március
HKSCPSV
26
27
28
29
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
     
Linkek
     
Óra
     
Chat
Ha véleményetek vagy kérdésetek van azt inkább a vendégkönyvbe írjátok!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Társkereső
     
E-Mail
     

 

Viccek
     
Dalszövegek
     
Pasik & Csajok
     

Üdv!!
     
SMS
     
Szerintem...
     
Linkcsere
     

Toplista-itt értékelheted az oldalam
Toplista
     
Külföldi dalszövegek
     
Hírek
     
Chat
Név:

Jelszó:

     
Szerelem
     
Számláló
TRY.HU
     
-==Újabb dolgok==-
     

Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre    *****    Egy asztrológiai elemzés,sok segítséget ad,életünk megtervezéséhez,rendeld meg és küldök egy 3 éves éves elõrejelzést is    *****    Szeretne leadni felesleges kilókat? Szeretné méregteleníteni és tisztítani szervezetét?Csatlakozzon a programhoz még ma!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, kezd az évet azzal, hogy belenézel, én segítek értelmezni amit látsz. A saját akaratod dönt!    *****    Regisztrálj még ma és 5.333 Ft kedvezményt kapsz az AMWAY termékeibõl! Januári leárazások! Amway termékek elérhetõ áron!    *****    Sokan elmentek a Paradox Live mellett, pedig könnyen lehet, hogy egy kiváló animét hagytak ki. Olvasd el, miért.    *****    Megõrültek az árak!Hatalmas nagy kedvezményekkel várlak benneteket!AMWAY termékek elérhetõ áron!Regisztrálj még ma!AMWAY